POGOJI POSLOVANJA

Osnovni pogoji poslovanja

S potrditvijo in plačilom ponudbe se strinjate s pogoji poslovanja. 
Naročila sprejemamo izključno preko spletnega obrazca, katerega najdete na naši spletni strani pod zavihkom `POVPRAŠEVANJE´, saj nam to omogoča hitro in kvalitetnejšo komunikacijo z vami. Naročila in povpraševanja preko socialnih omrežij ne sprejmamo.
Povpraševanje je priporočljivo oddati čimprej, ko se odločite saj ni pravila kdaj bi bil za to pravi čas. Včasih se določeni termini zapolnijo po več tednov vnaprej. Za večja in poročna naročila pa je priporočljivo par mesecev
 pred dogodkom, sploh poročni termini se radi zelo zgodaj zapolnijo. 
V roku 3 - 4 dni vam odgovorim z informativno ponudbo glede na vaše povpraševanje. Cenik na spletni strani ni končni, ceno oblikujem vsakemu naročilu posebej, saj je vsako naročilo raznoliko in poosebljeno. 
Pri poročnih naročilih se plača rezervacijo termina v višini 100€ , katero se na koncu odšteje od končnega zneska. Celotni znesek se plača najpozneje 14 dni pred datumom poroke.
Plačilo se opravi neposredno na trr podjetja v roku 48 ur po prejeti ponudbi oz. predračunu. Vaše NAROČILO JE POTRJENO oz. rezervirano šele takrat, ko je iz vaše strani potrjeno plačilo, katero oblikujemo glede na vaše želje. V nasprotnem primeru NAROČILO NI POTRJENO in termin se sprosti.

Odpoved naročila ne glede na razlog : 
- do 7 dni pred dogodkom vrnemo 80%
- od 7 dni pred dogodkom vrnemo 30%

Cenik velja od 01.01.2023 do preklica. Cenik se lahko spreminja glede na cene sestavin in materjalov na trgu, ter izdelkov potrebnih za naše delo, stroškov poslovanja in situacije na trgu. Nov oz. spremenjen cenik stopi v veljavo z objavo, istočasno pa se ukine veljavnost starega cenika.

PRIPOROČILA ZA RAVNANJE S TORTO IN SLADICAMI
V kolikor torto ali sladice peljete sami, priporočamo, da jih med prevozom odložite na ravno podlago in poskrbite, da se ne bodo premikale. Torto in sladice je potrebno hraniti na temperaturi do 5°C.  V toplejši sezoni s prevozom dolgim 30 min ali več, priporočamo izposojo hladilnega boxa zato, da torta/sladice preispejo varno do cilja. Cena izposoje boxa 20-30€. Vrnete ga v roku tri dni, nepoškodovanega.
Svetujemo, da torto pol ure pred razrezom postavite na sobno temperaturo, za kakovosten razrez in boljši okus. 

DOSTAVA 
Dostavo nudimo pri večjih  naročilih, in sicer od 170€ naprej.
Cena dostave (do 18h) je 0,70€/km, oz. 1,20€/km pri bolj zahtevnih poteh. Cena nočne dostave (18h-24h) se računa 1,90€/km.
Search