Pogoji poslovanja~osnovni pogoji ~
S potrditvijo in plačilom ponudbe se strinjate s pogoji poslovanja.
BUTIČNA NAROČILA
Naročila sprejemamo izključno preko spletnega obrazca, katerega najdete na naši spletni strani pod zavihkom `POVPRAŠEVANJE´, saj nam to omogoča hitro in kvalitetnejšo komunikacijo z vami. Naročila in povpraševanja preko socialnih omrežij ne sprejmamo.
BUTIČNA NAROČILA
Pri naših tortah, ste opazili v kakšnem stilu in barvnih odtenkih so dekorirane, tak stil ustvarjanja nam je blizu. Minimalističen dizajn, s teksturami, svežim ter suhim cvetjem in zemeljskimi odtenki. Če si želite kreacijo v tem stilu, nam preko spletnega obrazca pošljite povpraševanje. Vaše želje so pomembne, da si ustvarim pravo idejo o tem kar želite. Pri končni dekoraciji lahko, kljub potrdilu naročila o vaših željah, spremenim kakšno malenkost, če presodim, da na tak način vse skupaj lepše izpade. Najlepše tortice nastanejo ravno takrat, ko mi zaupate in pri dekoraciji prepustite proste roke.
Povpraševanje je priporočljivo oddati čimprej, ko se odločite saj ni pravila kdaj bi bil za to pravi čas. Včasih se določeni termini zapolnijo po več tednov vnaprej. Za večja in poročna naročila pa je priporočljivo par mesecev pred dogodkom, sploh poročni termini se radi zelo zgodaj zapolnijo. Last minute naročil NE sprejemamo zaradi same narave dela.
V roku 3 - 4 dni prejmete odgovor z informativno ponudbo glede na vaše povpraševanje. Cenik na spletni strani ni končni, ceno oblikujem vsakemu naročilu posebej, saj je vsako naročilo raznoliko in poosebljeno.
Pri poročnih in večjih naročilih se plača rezervacijo termina v višini 100€ , katero se na koncu odšteje od končnega zneska. Celotni znesek se plača najpozneje 14 dni pred datumom poroke.
Plačilo se opravi neposredno na trr podjetja v roku 48 ur po prejeti ponudbi oz. predračunu. Vaše NAROČILO JE POTRJENO oz. rezervirano šele takrat, ko je iz vaše strani potrjeno plačilo, katero oblikujemo glede na vaše želje.V nasprotnem primeru NAROČILO NI POTRJENO in termin se sprosti.
DELAVNICE / TEČAJI:
Mesta pri delavnicah so omejena, zato velja pravilo plačila v roku 24ur od prejetja računa, tako ima naročnik zagotovljeno in rezervirano mesto. V nasprotnem primeru NAROČILO NI POTRJENO in se mesto sprosti.
V primeru odpovedi 7 dni pred datumom tečaja, vrnemo celotni znesek naročniku na njegov tekoči račun. V primeru odpovedi v manj kot 7 dni pred datumom se naročniku rezervacijo prenese na drug termin enake delavnice v kolikor je to mogoče, ali termin druge delavnice. Zneska se v tem primeru ne vrača.
Odpoved BUTIČNEGA naročila ne glede na razlog :
- do 7 dni pred dogodkom vrnemo 70%
- do 7 dni pred dogodkom vrnemo 70%
- od 7 dni pred dogodkom vrnemo 30%
Cenik velja od 01.01.2025 do preklica. Cenik se lahko spreminja glede na cene sestavin in materjalov na trgu, ter izdelkov potrebnih za naše delo, stroškov poslovanja in situacije na trgu. Nov oz. spremenjen cenik stopi v veljavo z objavo, istočasno pa se ukine veljavnost starega cenika.
PRIPOROČILA ZA RAVNANJE S TORTO IN SLADICAMI
V kolikor torto ali sladice peljete sami, priporočamo, da jih med prevozom odložite na ravno podlago in poskrbite, da se ne bodo premikale. Torto in sladice je potrebno hraniti na temperaturi do 5°C. V toplejši sezoni s prevozom dolgim 30 min ali več, priporočamo izposojo hladilnega boxa, v kolikor ga nimate, zato, da torta/sladice prispejo varno do cilja. Cena izposoje boxa 20-30€. Vrnete ga v roku tri dni, nepoškodovanega. V kolikor torte ne hranite v hladilnem boxu, ne odgovarjamo za morebitne nastale neušečnosti s torto med prevozom pri neprimerni dolgotrajni temperaturi.
Svetujemo, da torto pol ure pred razrezom postavite na sobno temperaturo, za kakovosten razrez in boljši okus.
Ob prevzemu torte prejmete še vsa napisana navodila o hrambi in prevozu.
DOSTAVA
Dostavo nudimo pri večjih naročilih, in sicer od 170€ naprej.
Cena dostave (do 18h) je 0,70€/km, oz. 1,20€/km pri bolj zahtevnih poteh. Cena nočne dostave (18h-24h) se računa 1,90€/km.
Na lokacijah kjer ni zagotovljen hladilnik s primerno temperaturo, tort NE dostavljamo.